Jurnalul.ro Timp liber Culinar Reteta zilei:Fettuccine Alfredo

Reteta zilei:Fettuccine Alfredo

Ingrediente:

500 g paste fettucine, 2 linguri unt, 3-4 căţei de usturoi, 400 g smântână pentru gătit,100 g parmezan ras, sare, piper

Mod de preparare:

Se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj şi, între timp, se pune untul într-o tigaie, se topeşte, se adaugă usturoiul mărunţit şi se sotează timp de două minute. Se adaugă smântâna şi se lasă până dă în clocot. Se pune parmezanul şi se amestecă bine până se îngroaşă sosul. Se adaugă pastele în tigaie şi se amestecă până sunt acoperite în întregime cu sos. Se condimentează cu sare, piper şi parmezan dacă e nevoie.

 

Subiecte în articol: fettuccine alfredo
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri