Ingrediente:
6 ouă, 50 g bacon, o jumătate de ardei kapia, o jumătate de ceapă, 20 g unt, 50 g parmezan, sare, piper
Mod de preparare:
Se taie legumele şi baconul după preferinţe, se încinge o tigaie (pe care să o puteţi pune şi la cuptor) până se topeşte untul. Se adaugă legumele şi se călesc. Se pune apoi baconul şi se rumeşte. Se bat ouăle cu un mixer, se pune sare şi piper, se adaugă parmezanul şi se încorporează. Compoziţia se pune în tigaie şi se lasă două minute, până când capătă o crustă. Se introduce tigaia în cuptorul încins la 180 de grade, timp de 10 minute, sau până când este rumenită uşor. Se serveşte imediat, simplă, sau cu o salată.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Cod pane cu sos tartar
REŢETA ZILEI: Pui în crustă crocantă
Rețeta simplă și ușor de făcut: pui Valdostana