Ingrediente: 4 cartofi, un dovlecel, 100g fasole verde, 2 cepe, 2 morcovi, o jumătate de conopidă, o ţelină, 4 roşii, un ardei gras roşu, un sfert de varză, câteva frunze de pătrunjel, 100ml bulion, un pahar ulei, sare, piper
Mod de preparare: se spală şi se curăţă de coajă legumele, cartofii, dovlecelul şi ardeiul se taie cubuleţe, morcovii şi ţelina fâşii, varza fideluţă, iar ceapa se toacă. Roşiile se decojesc şi se taie cubuleţe. Se căleşte ceapa, apoi se adaugă restul legumelor, se mai pune apă şi se lasă 15 minute până se înmoaie. Se iau de pe foc, se pune bulionul şi puţină verdeaţă şi se dau la cuptor pentru 30 de minute. Se serveşte cu pătrunjel verde.
Citeşte şi Reţetă SIMPLĂ și GUSTOASĂ de ZACUSCĂ
Ciocănele de pui învelite în bacon