Ingrediente:
4 linguri făină, 4 linguri lapte, 2 linguri zahăr, 2 linguri cacao, 2 linguri ulei, 1/2 linguriţă praf de copt, un praf de sare
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele într-o cană încăpătoare şi se începe cu cele uscate (făina, cacao, praful de copt, zahărul), apoi se adaugă treptat cele lichide. Se coace la cuptorul cu microunde un minut, la 1200 de W. Dacă nu este suficient de puternic, se coace prăjitura două minute la 600 de W. Desertul cu ciocolată ar trebui să aibă o consistenţă fermă la exterior şi să fie pufos în interior. Prăjitura se serveşte ornată cu zahăr pudră, frişcă sau glazură de ciocolată.
Citeşte şi:
REŢETA ZILEI: Supă italienească cu fasole
REŢETA ZILEI: Brioşe cu porumb şi cârnaţi
REŢETA ZILEI: Pui cu cocos în stil thailandez