x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Culinar REŢETA ZILEI: Pui cu cocos în stil thailandez

REŢETA ZILEI: Pui cu cocos în stil thailandez

15 Ian 2017   •   20:35
REŢETA ZILEI: Pui cu cocos în stil thailandez

Ingrediente:

4 piepți de pui fără piele, un dovleac, o vânătă,o lingură ulei de rapiță, 3 linguri fulgi de cocos, 4 linguri pesmet, un ou, 300 gr roșii cherry, 2 linguri pastă roșie de curry, câteva frunze de coriandru, felii de lime (pentru servire)

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200 de grade, se taie cuburi dovleacul și vânăta după ce au fost curățate, se ia o tavă încăpătoare, se dau prin ulei, sare, piper și se așează într-un singur strat. Se dau la cuptor pentru 30 de minute și se întorc după 15 minute. Se amestecă fulgii de cocos, pesmetul, puțină sare, se trece puiul prin oul bătut și apoi prin pesmet. Se adaugă roșiile și pasta de curry peste legume, se amestecă, apoi pe pune puiul deasupra. Se lasă 25 de minute la cuptor și se pune coriandru când e aproape gata.

 

Încearcă și:

REŢETA ZILEI: Prăjitură trufă

 

REŢETA ZILEI: Cheescake „New York”

 

REŢETA ZILEI: Creveţi cu legume şi caşcaval

×