Ingrediente:
un blat pentru tartă, 2 ouă, 350 g brânză ricotta, 100 g parmezan, 150 g mozzarella, o lingură oregano, nucşoară, sare.
Pentru rulourile de legume: 3 morcovi, un dovlecel galben, un dovlecel verde, 2 linguri ulei de măsline (cu cât sunt mai diferite cromatic, cu atât va fi mai interesant)
Mod de preparare:
Se prepară blatul sau se cumpără unul din comerţ. Se bat ouăle, se amestecă cu cele trei feluri de brânză, nucşoară şi oregano, apoi se pune sare după gust. Se lasă blatul câteva minute să se răcească şi se adaugă compoziţia de brânză. Se curăţă şi se taie legumele fâşii subţiri, apoi se rulează. Se mai pune o fâşie şi se ruleză până ajunge la diametrul dorit. Fiecare rulou obţinut se pune peste brânză cât mai variat, alternând culorile până se acoperă toată tarta. Se pune puţin ulei de măsline peste legume şi se dă la cuptor 50 de minute la 200 de grade.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Supă italienească cu fasole
REŢETA ZILEI: Pui cu cocos în stil thailandez
REŢETA ZILEI: Ciuperci umplute cu cremă de brânză
Dieta Buddha. Cum să slăbești ușor după sărbători