Ingrediente:
150 g paste fără ou, o ceapă, 2 dovlecei, 2 roşii în bulion, 50 g mazăre, 100 g fasole boabe, rădăcină de ţelină (o felie), 2 morcovi, un praz, 4 linguri ulei, 2 fire pătrunjel, o foaie de dafin, sare,
Mod de preparare:
Se pune fasolea la înmuiat cu o seară înainte, iar a doua se scurge bine şi se fierbe o jumătate de oră, după care se scurge din nou. Se curăţă ceapa şi prazul, se taie cubuleţe şi se călesc timp de cinci minute. Se ia o oală încăpătoare şi se transferă acolo. Se adaugă apoi celelalte legume tocate şi curăţate, pătrunjelul, foaia de dafin, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 40 de minute. Cu câteva minute înainte să fie gata, se pun pastele, sare şi se lasă pe foc până se fierb.
Încearcă şi:
REŢETA ZILEI: Brioşe cu porumb şi cârnaţi
REŢETA ZILEI: Prăjitură creolă
REŢETA ZILEI: Cartofi franţuzeşti
REŢETA ZILEI: Pui în crustă crocantă