Jurnalul.ro Ştiri Locale Șapte persoane rănite, între care un bebeluș, după un accident între două mașini, în Târgu Jiu

Șapte persoane rănite, între care un bebeluș, după un accident între două mașini, în Târgu Jiu

de Redacția Jurnalul    |   

Șapte persoane au fost rănite, în noaptea de duminică spre luni, în urma unui accident care a avut loc în Târgu Jiu, județul Gorj. Una dintre victime este un bebeluș de 9 luni, care a fost dus de urgență la Spitalul din Craiova.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹Potrivit ISU Gorj, accidentul a avut loc pe centura Târgu Jiu, între Botorogi și strada Ana Ipatescu, în jurul orei 23.00, fiind implicate două mașini.

În accidentul rutier au fost implicate șapte persoane, dintre care trei bărbați, trei femei și un copil în vârstă de 9 luni. Una dintre victime a fost găsită încarcerată.

„S-a intervenit pentru extragerea din autoturism a persoanei încarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor calificat celorlalte victime”, transmite, luni dimineața, ISU Gorj.

Doi bărbați cu vârste de 17 și 21 de ani, trei femei cu vârste de 20, 28 și 36 de ani și copilul în vârstă de 9 luni au fost transportați la Unitatea de Primiri-Urgențe a Spitalului din Tg-Jiu.

Un bărbat a fost evaluat medical la fața locului, dar e refuzat să fie transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.

Din primele informații, copilul a fost transportat, ulterior, la Spitalul din Craiova.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: accident targu jiu raniti autoturism politia
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri