Jurnalul.ro Timp liber Monden Soția lui Bruce Willis a sărbătorit dragostea de Ziua Recunoștinței

Soția lui Bruce Willis a sărbătorit dragostea de Ziua Recunoștinței

de Anastasia Paul    |   

Soția lui Bruce Willis a sărbătorit dragostea de Ziua Recunoștinței, care a avut loc joi, 23 noiembrie.

Emma Heming Willis a distribuit o fotografie pe Instagram, în care apare alături de soțul ei, în vârstă de 68 de ani, împreună cu copiii lor Mabel, de 11 ani și Evelyn, de 9 ani.

Celelalte fiice ale lui Bruce, Rumer, de 35 de ani, Scout Willis, de 32 de ani, și Tallulah Willis, de 29 de ani, au apărut și ele în poză, alături de fosta soție, Demi Moore, de 61 de ani.

Iubitul lui Rumer, Derek Richard Thomas, și partenerul lui Tallulah, Jake Miller, au fost, de asemenea, surprinși în instantaneul de familie.

„Sunt recunoscătoare să cunosc acest tip de dragoste. Vă doresc tuturor o Ziua Recunoștinței fericită ”, a scris Emma, care are 47 de ani.

Demi Moore este cea care a postat fotografia, inițial, în luna martie.

Omagiul vine la circa două luni după ce Emma a afirmat că este „greu de știut” dacă Bruce este conștient de diagnosticul său de demență frontotemporală (FTD), pe care familia sa l-a anunțat pentru prima dată în februarie 2023.

Familia lui Bruce Willis a anunțat, în martie 2022, că acestafost diagnosticat cu afazie și va renunța la actorie. Diagnosticul FTD a venit când familia a dezvăluit că starea lui Bruce a progresat.

„Ceea ce învăț este că demența este grea. Este greu pentru persoana diagnosticată. Este greu și pentru familie. Și anu este altfel pentru Bruce, pentru mine sau pentru fetele noastre. Când spun că aceasta este o boală a familiei, chiar este”, a spus Emma în emisiunea Today, din septembrie 2023.

La începutul acestei luni, Emma a scris un articol pentru Maria Shriver's Sunday Paper, în care spunea „lupt cu vinovăția, știind că am resurse pe care alții nu le au”, în îngrijirea lui Bruce, cu care s-a căsătorit în 2009.

„Cu un diagnostic specific, ai șansa de a găsi o comunitate. Puteți să vă conectați imediat cu oameni care vă înțeleg povestea. Nici măcar nu trebuie să vă explicați. Oamenii pe care i-am întâlnit și i-am intervievat în comunitatea FTD au atât de multă compasiune și sunt atât de hotărâți să îmbunătățească lucrurile pentru următoarea familie”, scria ea.

Demența frontotemporală este un termen mai larg pentru un grup de tulburări cerebrale care amenință, după cum sugerează și numele, lobii frontali și temporali ai creierului.

Aceasta înseamnă că părți din acești lobi se atrofiază, iar micșorarea acestor zone poate provoca probleme de vorbire, probleme emoționale și modificări ale personalității. Alte simptome pot include pierderea abilităților motorii, inclusiv probleme de mers, înghițire sau spasme musculare, scrie people.com.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri