Jurnalul.ro Ştiri Politică Stroe: PSD jubilează după această decizie în legătură cu candidatura Dianei Șoșoacă

Stroe: PSD jubilează după această decizie în legătură cu candidatura Dianei Șoșoacă

de Redacția Jurnalul    |   

PSD jubilează după această decizie în legătură cu candidatura Dianei Șoșoacă, afirmă purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe. „Mi se pare ușor ciudată, dacă nu chiar suspectă, bucuria lor în legătură cu acest scenariu”, adaugă el.

„PSD jubilează după această decizie în legătură cu candidatura Dianei Șoșoacă. Mi se pare ușor ciudată, dacă nu chiar suspectă, bucuria lor în legătură cu acest scenariu. Se creează impresia că ar considera că au un avantaj dacă George Simion ar intra în turul doi”, scrie pe Facebook Ionuț Stroe.

El nu dă „șanse foarte mari unui scenariu în care George Simion să fie propulsat în turul doi”.

„Cercetările sociologice arată foarte clar că cel mai bine poziționat candidat al dreptei românești în această competiție este Nicolae Ciucă, care va reuși cu siguranță să acceadă în turul al doilea. Cu toate acestea, nu putem ignora faptul că anumite premise au fost create, lăsând impresia că aceste alegeri ar putea fi indirect influențate. Această cursă prezidențială trebuie decisă de români, prin votul lor liber exprimat”, încheie Stroe.

Diana Șoșoacă nu poate candida la Președinția României, după ce Biroul Electoral Central (BEC) a respins și a doua candidatură depusă de europarlamentar.

Curtea Constituţională s-a reunit luni, de la ora 16.00, pentru a analiza contestaţia Dianei Şoşoacă faţă de neînregistrarea candidaturii sale la Preşedinţie.

Primul dosar de candidatură a fost respins sâmbătă de judecătorii CCR.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: stroe PSD sosoaca
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri