Jurnalul.ro Ştiri Locale Tânăr rămas fără permis pentru 8 luni după ce a fost prins de două ori cu viteză excesivă

Tânăr rămas fără permis pentru 8 luni după ce a fost prins de două ori cu viteză excesivă

de Redacția Jurnalul    |   

Un tânăr de 20 de ani din Oradea a rămas fără permis de conducere pentru opt luni după ce polițiștii l-au prins în aceeași zi, la interval de câteva minute, de două ori circulând cu viteză excesivă. Acesta depășise cu 140, respectiv 81 km/h limita legală.

Potrivit IPJ Bihor, sâmbătă, la ora 17.38, pe DN 19/E, în localitatea Fegernicu Nou, județul Bihor, polițiștii au depistat în trafic un tânăr de 20 de ani, din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 190 de km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 50 de km/h.

Același tânăr a fost depistat la ora 17.41, tot pe DN 19/E, în afara localității Sărsig, județul Bihor, în timp ce conducea un autoturism cu viteza de 171 de km/h, în zona de limitare a vitezei de deplasare la 90 de km/h.

Șoferul care a depăşit limitele legale de viteză cu 140, respectiv cu 81 km/h, a fost sancţionat cu 40 de puncte amendă, în valoare de 6.600 de lei, şi cu suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 240 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: tanar viteza permis
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri