Jurnalul.ro Ştiri Externe O tânără face mii de dolari pe lună, lucrând doar 20 de minute pe zi

O tânără face mii de dolari pe lună, lucrând doar 20 de minute pe zi

de Redacția Jurnalul    |   

Povestea unei tinere de 24 de ani care reuşeşte să facă mii de dolari pe lună dintr-o spălătorie auto: „Lucrez doar 20 de minute pe zi atunci când merg să imi iau banii”.

Hannah Ingram, o tânără de 24 de ani din SUA, a început să lucreze în real-estate la 17 ani. După o scurtă perioadă petrecută în facultate, s-a lăsat de studii şi a devenit broker imobiliar. În timp ea a început să inveţe despre conceptul de venit pasiv şi a încercat să investească într-o afacere care funcţionează aproape de una singură, scrie CNBC, citat de Business Magazin.

Tânăra a reuşit să cumpere cu 2.000 de dolari o spălătorie auto, care îi aduce venituri pasive de 5.500 de dolari pe lună.

„Partea cea mai bună e că lucrez doar 20 de minute pe zi, când merg să ridic banii şi să verific daca totul este în regulă”, a declarat Hannah.

Ea a închiriat iniţial spălătoria de la fostul proprietar încercând să evite un credit la bancă, pentru ca în 2021, să o cumpere în mod oficial.

Conform contractului pe care l-a încheiat, tânăra s-a angajat să acopere toate ratele lunare, precum şi impozitul pe venit, proprietate şi facturile pentru utilităţi. După satisfacerea acestor obligaţii, Hannah a putut încasa întreg profitul.

Potrivit lui Hannah Ingram, când vine vorba de un business de acest tip cele mai importante aspecte sunt locaţia şi cât de accesibilă e clienţilor, o bună evaluare a veniturilor şi necesitatea de a păstra clienţii fideli.

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: spalatorie auto tanara
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri