Jurnalul.ro Ştiri Observator Tânără ținută într-un imobil fără geamuri și mobilă și obligată să se prostitueze

Tânără ținută într-un imobil fără geamuri și mobilă și obligată să se prostitueze

de Redacția Jurnalul    |   

Polițiștii și procurorii DIICOT au reținut pentru 24 de ore un bărbat acuzat că a ținut o tânără de 21 de ani într-un imobil fără geamuri și fără mobilă și ar fi obligat-o să se prostitueze.

Polițiștii BCCO și Procurorii DIICOT din București au făcut marți o percheziție la locuința unui bărbat acuzat de trafic de persoane.

În baza probatoriului administrat s-a reținut că, în luna noiembrie 2022, bărbatul, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a persoanei vătămate, de 21 de ani și prin inducere în eroare, în sensul promisiunii unei locuințe în schimbul unei chirii, ar fi recrutat-o în scopul exploatării sexuale și ar fi obligat-o, prin acte repetate de violență fizică și psihică, să practice prostituția.

Ulterior, bărbatul ar fi adăpostit victima într-un imobil insalubru, fără geamuri și mobilier și ar fi transportat-o în diferite locații, situate în municipiul București, unde ar fi constrâns-o să întrețină relații sexuale contra cost.

Sumele de bani rezultate din activitatea infracțională ar fi fost însușite de acesta.

Procurorii au dispus reținerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind propusă arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: tanara prostitutie politie
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri