Jurnalul.ro Cultură Muzica Taylor Swift a câștigat 7 premii MTV și a devenit cel mai premiat artist din istoria evenimentului

Taylor Swift a câștigat 7 premii MTV și a devenit cel mai premiat artist din istoria evenimentului

de Redacția Jurnalul    |   

Taylor Swift a câștigat șapte premii MTV și a devenit cel mai premiat artist din istoria evenimentului. Cânăreața are 30 de premii în toată cariera depășind-o astfel pe Beyoncé. Ceremonia MTV Video Music Awards 2024 s-a desfășurat la New York.

Taylor Swift a câștigat șapte premii, inclusiv cele mai importante pentru artistul și videoclipul anului, potrivit BBC. Vedeta are acum 30 de trofee MTV, cu trei în plus față de Beyoncé.

În timpul discursului de pe scenă, Swift și-a încurajat fanii să voteze la alegerile prezidențiale din SUA de luna viitoare. Mesajul a fost trimis la o zi după ce vedeta a anunțat că o suține pe democrata Kamala Harris.

Este al treilea an la rând în care Swift a câștigat premiul pentru videoclipul anului.

Katy Perry și Chappell Roan au fost alte vedete care au strălucit la MTV Video Music Awards 2024. Perry a câștigat premiul Video Vanguard, echivalentul MTV al premiului pentru întreaga carieră, iar Roan a fost declarată cea mai bună artistă la debut.

Trofeele au fost distribuite la UBS Arena din New York.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

Subiecte în articol: taylor swift mtv premii artist cantareata
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri