Jurnalul.ro Ştiri Locale Trafic oprit pe DN 4, în zona localității Popești-Leordeni, din cauza incendiului de vegetație

Trafic oprit pe DN 4, în zona localității Popești-Leordeni, din cauza incendiului de vegetație

de Redacția Jurnalul    |   

Traficul este oprit, marți după-amiaza, pe DN 4, în zona localității Popești-Leordeni, din cauza incendiului de vegetație, a anunțat Centrul Infotrafic.

Conform polițiștilor, pe DN 4, în zona localității Popești-Leordeni, județul Ilfov, este oprită temporar circulația rutieră, pentru a permite intervenția de stingere a unui incendiu de vegetație din proximitatea șoselei.

Valorile de trafic sunt în creștere.

Circulația este deviată prin localitatea Postăvari, județul Ilfov, pe sensul de mers dinspre Călărași spre București, iar pe sensul opus, traficul se desfășoară pe lângă partea carosabilă a DN4, supravegheat de polițiști, întrucât lățimea drumului permite.

Se estimează reluarea normală a circulației în 45-60 de minute.

Autoritățile din Ilfov au transmis marți un mesaj Ro-Alert în urma unui incendiu uriaș de miriște izbucnit pe Șoseaua Olteniței, din Popești-Leordeni. Flăcările se manifestă pe 3 hectare. Au fost afectate o casă și o mașină a pompierilor.

„Pentru localizarea flăcărilor și evitarea extinderii la vecinătăți, forțele de intervenție au fost suplimentate gradual, astfel ca la acest moment pompierii bucureșteni intervin cu 12 autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD”, transmite ISU București-Ilfov.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: dn4 incendiu
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri