Jurnalul.ro Ştiri Justitie Traficant reținut după ce a fost prins cu droguri în timp ce mergea spre un festival de muzică

Traficant reținut după ce a fost prins cu droguri în timp ce mergea spre un festival de muzică

de Redacția Jurnalul    |   

Un traficant a fost prins de polițiști în timp ce se deplasa spre un festival de muzică din Cluj. El avea asupra lui comprimate ecstasy, doze LSD și diferite cantități de amfetamină, droguri de mare risc, precum și 2-MMC.

La data de 21.07.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive, ambele în formă continuată. Din actele de urmărire penală efectuate a rezultat că acesta a procurat și deținut în scopul vânzării comprimate ecstasy, doze LSD și diferite cantități de amfetamină (droguri de mare risc) precum și substanță psihoactivă 2-MMC, fiind prins în flagrant de poliția rutieră în timp ce se deplasa (ca pasager într-un autoturism) spre o localitate din județul Cluj unde se desfășura un festival de muzică”, transmite DIICOT.

În urma unei percheziții au fost găsite la domiciliul bărbatului aproximativ 40 grame substanță psihoactivă (2-MMC), mai multe grindere , două cântare de precizie, peste o sută de plicuri tip ziplock, obiecte purtând urme de substanță, precum și alte mijloace de probă.

Luni a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj Napoca.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, Serviciului Rutier al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Cluj.

(sursa: Mediafax)

 

Subiecte în articol: traficant droguri retinut
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri