Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat care conducea o mașină, fără a avea permis, lovit de un șofer beat

Un bărbat care conducea o mașină, fără a avea permis, lovit de un șofer beat

Un tânăr de 27 de ani, din Craiova, fără permis de conducere, a ajuns joi seara la spital după ce maşina la volanul căreia se afla a fost lovită de un autoturism condus de un şofer care consumase băuturi alcoolice.
Potrivit IPJ Dolj, bărbatul de 27 de ani, care conducerea pe strada Brestei din Craiova, a încercat să efectueze o manevră de întoarcere fără să se asigure, moment în care maşina i-a fost lovită de un alt autoturism, condus de un bărbat de 44 de ani din Craiova. În urma accidentului, tânărul de 27 de ani a fost accidentat şi a fost transportat la spital.
De asemenea, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu deţine permis pentru nicio categorie de autovehicule iar celălalt şofer avea o concentraţie de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat.
"Bărbatul care consumase băuturi a fost condus la spital în vederea prelevării de mostre biologice necesare pentru stabilirea alcoolemiei şi a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis şi conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice", precizează IPJ Dolj. 

AGERPRES 

Subiecte în articol: sofer beat
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri