Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat imobilizat la pat din Arad a murit după ce a adormit cu ţigara aprinsă şi s-a declanşat un incendiu

Un bărbat imobilizat la pat din Arad a murit după ce a adormit cu ţigara aprinsă şi s-a declanşat un incendiu

Un bărbat de 73 de ani din municipiul Arad a murit, miercuri după-amiază, într-un incendiu izbucnit în locuinţa sa, după ce a adormit cu ţigara aprinsă.

Incendiul s-a manifestat într-o locuinţă aflată la parterul unui bloc de pe strada Abatorului, din municipiul Arad, iar locatarii s-au autoevacuat şi au sunat la 112, din cauza fumului dens care ieşea din apartament.

Un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), format din zece subofiţeri, a intervenit în scurt timp, flăcările fiind localizate în dormitor şi stinse, însă un bărbat aflat în pat a fost scos în stare de inconştienţă din locuinţă. El a fost predat unui echipaj medical SMURD, care a încercat resuscitarea victimei, însă fără rezultat, fiind declarat decesul.

"Victima avea 73 de ani şi era imobilizată la pat. Din primele cercetări, reiese că a fumat şi a adormit cu ţigara aprinsă, iar patul a luat foc. A ars mocnit, cu degajare de fum, astfel că victima a murit din cauza intoxicaţiei, pentru că nu avea arsuri pe corp", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca.

Conform sursei citate, a ars doar patul din dormitor, însă fumul dens a provocat şi alte distrugeri în locuinţă. AGERPRES 

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri