Jurnalul.ro Ştiri Observator Un cunoscut om de afaceri român s-a prăbuşit cu elicopterul pe Muntele Mic. Ce s-a întâmplat FOTO

Un cunoscut om de afaceri român s-a prăbuşit cu elicopterul pe Muntele Mic. Ce s-a întâmplat FOTO

Ghinion pentru unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din vestul țării. Elicopterul lui Romeo Dunca, în valoare de aproximativ două milioane de euro, s-a răsturnat, în această seară, pe pârtia Borlova, de pe Muntele Mic, în timpul unei rafale mai puternice de vânt.

Potrivit Reper24, incidentul s-a petrecut imediat după ce elicopterul a aterizat, aparatul de zbor fiind lăsat pornit și nesupravegheat, după ce omul de afaceri s-a deplasat până la portbagajul mașinii sale.

„Astăzi seară, pârtia Borlova a fost locul unui eveniment nefericit, un elicopter s-a răsturnat chiar pe cablul instalației de transport. Din fericire, pilotul nu a pățit nimic, sunt doar pagube materiale. Linia Borlova 1 a rămas fără cablu, vom încerca să pornim Borlova 2”, au transmis, pe Facebook, reprezentanții paginii Muntele Mic Online.

Romeo Dunca a declarat, pentru Reper24, că incidentul s-a petrecut într-o clipă de „neglijență”.

„A fost o clipă de neglijență pe care mi-o asum. În cabină nu mai era nimeni, iar la manete am fost eu, deci nu altcineva, așa cum se speculase. Pagubele materiale la aparatul de zbor sunt însemnate“, a afirmat omul de afaceri.

Citeste mai mult pe PressAlert.ro

Subiecte în articol: romeo dunca
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri