Jurnalul.ro Ştiri Externe Un ministru din Țara Galilor s-a sinucis după ce a fost acuzat de comportament nepotrivit

Un ministru din Țara Galilor s-a sinucis după ce a fost acuzat de comportament nepotrivit

Un ministru din Țara Galilor, Carl Sargeant, a fost găsit mort, la câteva zile după ce la adresa lui au fost formulate acuzații de comportament nepotrivit.

Carl Sargeant, 49 de ani, a fost nevoit să demisioneze din funcția pe care o ocupa în cadrul guvernului Țării Galilor, după ce la adresa sa au fost formulate acuzații de hărțuire sexuală.

"M-am întâlnit cu primul ministru și el m-a informat despre acuzațiile care s-au făcut privind comportamentul meu, ceea ce este șocant și tulburător pentru mine. Nu mi-au fost oferite detaliile privind aceste acuzații", a scris Carl Sargeant pe Twitter în urmă cu câteva zile.

"Astăzi, la ora 11.30, poliția a fost chemată după ce trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit la o adresă din Connah's Quay. Poliția nu tratează cazul ca fiind o moarte suspectă , a declarat un purtător de cuvânt al poliției.

Șeful Partidului Laburist, Jeremy Corbyn, s-a declarat șocat la aflare veștii: “Este o veste teribilă. Gândurile mele și compasiunea se îndreaptă spre familia, prietenii și colegii lui Carl“.Observator.tv

Subiecte în articol: sincuidere Carl Sargeant
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri