Jurnalul.ro Ştiri Justitie VIDEO - Printre roşii şi castraveţi, un orădean cultivă şi canabis. Procurorii DIICOT au confiscat 155 kg de drog

VIDEO - Printre roşii şi castraveţi, un orădean cultivă şi canabis. Procurorii DIICOT au confiscat 155 kg de drog

Peste 155 kilograme de canabis au fost descoperite şi confiscate de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, sub coordonarea procurorilor DIICOT, în urma unui flagrant şi a percheziţiilor efectuate la două persoane bănuite de cultivare ilegală şi trafic de droguri, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române transmis, miercuri, AGERPRES

"La data de 4 octombrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea - Serviciul Antidrog, sub coordonarea procurorilor DIICOT - Serviciul Teritorial Oradea, au surprins în flagrant un bărbat, de 26 de ani, în timp ce oferea spre vânzare 100 de grame de canabis, în municipiul Oradea, pentru care pretindea 3.000 de lei", informează IGPR. 

În urma percheziţiilor efectuate la locuinţa bărbatului, în comuna Tinca, judeţul Bihor, a fost descoperită şi o plantaţie, într-o seră, cu 162 de plante de canabis, în diferite stadii de creştere. În urma recoltării, poliţiştii au confiscat aproximativ 150 kg de canabis. 

De asemenea, în aceeaşi localitate, au fost descoperite, într-o hală folosită de cel în cauză, alte 5,2 kg de muguri de canabis. 

Din cercetări a reieşit că bărbatul în cauză ar fi fost ajutat la activităţile de întreţinere şi recoltare a mugurilor de canabis de un alt bărbat, de 28 de ani, din aceeaşi localitate. 

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de cultivare ilegală de canabis şi trafic intern de droguri de risc.

TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri