Jurnalul.ro Ştiri Locale Zeci de mașini, vandalizate într-o singură noapte în Constanța. „La toate mașinile este aceeași problemă. Avem cauciucurile înțepate”

Zeci de mașini, vandalizate într-o singură noapte în Constanța. „La toate mașinile este aceeași problemă. Avem cauciucurile înțepate”

de Redacția Jurnalul    |   

Zeci de mașini parcate au fost vandalizate într-o singură noapte în cartierele Viile Noi și Km 4-5 din Constanța. Proprietarii au depus plângere la Poliție pentru că anvelopele autoturismelor le-au fost înțepate.

„La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 09.40, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 5 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi provocat distrugeri la anvelopele unui autoturism, parcat pe strada Șoseaua din Vii. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că peste 20 de alte autoturisme, parcate pe strada Șoseaua din Vii și pe străzile învecinate, prezintă distrugeri la anvelope. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere. Cercetările continuă în vederea identificării persoanelor bănuite și luării măsurilor legale ce se impun”, au spus reprezentanții IPJ Constanța.

Pe filmări se poate observa cum individul cu fața acoperită acționează pe strada Amurgului și înțeapă anvelopele.

Primii ghinionişti, care au sesizat pagubele, i-au alertat şi pe vecini, potrivit Observator News

Tânără: Să ies afară, că am cauciucurile tăiate. Când am ieșit, efectiv toată strada, toți vecinii la un loc, stânga spate...la toate mașinile este aceeași problemă. Avem cauciucurile înțepate... Se vede exact ca o lamă de cuțit, adică este o tăietură lungă. 

Oamenii spun că nu este pentru prima dată când, în cartierul lor, maşinile sunt distruse. 

Tânără: Odată s-au rupt oglinzile la foarte multe mașini, odată s-au spart geamurile.  

Însă numărul maşinilor vandalizate sâmbătă noapte... depăşeşte orice imaginaţie. 

Tânăr: Pe partea stângă, la șofer, 70 de mașini pe șoseaua din vii, şi aici 10 mașini. 

Proprietarii păgubiţi cred că, cel mai probabil, făptaşul ar fi fost beat sau sub influenţa substanţelor interzise. Anchetatorii au ridicat imaginile de pe camerele de supraveghere şi în baza acestora încearcă acum să îl identifice pe făptaş. 

Zeci de autoturisme cu cauciucurile tăiate în zona Viile Noi din Constanța

Subiecte în articol: anvelope Constanța
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri