Jurnalul.ro Horoscop Zodiile protejate de Sfântul Ilie. Acești nativi trebuie să joace la LOTO pentru că au mare noroc acum

Zodiile protejate de Sfântul Ilie. Acești nativi trebuie să joace la LOTO pentru că au mare noroc acum

de Redacția Jurnalul    |   

Sfântul Ilie este prăznuit pe data de 20 iulie. Această zi este deosebit de importantă în calendarul creștin-ortodox. Iată ce nativi sunt ocrotiți de Sfântul Proroc.

Potrivit A1.ro, pe 20 iulie, când se celebrează Sfântul Ilie, anumiți nativi vor avea parte de mult noroc. Pot chiar să câștige la Loto.

Ce nativi au mare noroc în această perioadă

Tranzitul lui Uranius și al lui Pluto în ziua de Sfântul Ilie măresc considerabil șansele anumitor nativi pentru a câștiga la Loto sau a avea pur și simplu noroc

Taur

Nativii zodiei Taur sunt protejați de Sfântul Ilie în următoarele șase luni. Astfel, vor avea parte de o crește financiară substanțială și își vor putea pune în ordine planurile de viitor care depindeau de asta.

Este momentul ideal să investească în afaceri profitabile și să se gândească la un viitor fără griji. Nu este cazul să cheltuie fără rețineri, din contră, trebuie să fie cât mai atenți la modul în care își gestionează economiile.

Fecioară

Nativii zodiei Fecioară sunt unii dintre cei mai norocoși în această perioadă. Pe tot parcusul anului li se deschid noi căi și li se eliberează drumul de obstacole.

Acst lucru îi determină să fie mai atenți la ceea ce aleg să facă în privința propriilor economii. Sunt atrași de investițiile care le aduc profit și chiar venituri pasive. Stabilitatea financiară la care visau devine realtate.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion au trecut printr-o perioadă extrem de grea, în care au fost nevoiți să se regrupeze și practic să se adune din ruine. Asta le-a dat oportunitatea de a se reinventa, de a evolua semnificativ și de a începe o nouă viață.

Această nouă viață este sub semnul norocului, mai ales din punct de vedere financiar. Ține doar de ei și de atenția pe care o acordă noilor oportunități de a-și realiza toate visurile.

Capricorn

Nativii zodiei Capricorn retrăiesc dorințe mai vechi. Acestea sunt legate tot de situația financiară și par să le dea târcoale de mai bine de un an. În această perioadă este cazul să iasă din zona de confort și să caute să-și rotunjească veniturile în moduri mai puțin convenționale.

Poate fi un moment ideal să renunțe la nevoia de control, să accepte alte perspective. Cheia succesului poate fi acolo.

Pești

Nativii zodiei Pești vor avea un mare noroc financiar în următoarele șase luni. Oportunitățile noi se vor alinia cu valorile lor și își vor împlini astfel toate visurile.

Vor avea șansa să-și pună în aplicare talentul înnăscut și vor fi mai siguri pe ei decât oricând. De asemenea, pot evolua minunat în aceste luni și își pot schimba cu totul stilul de viață. Totodată situația financiară va suferi îmbunătățiri.

Subiecte în articol: zodii protecţie noroc bani loto
TOP articole pe Jurnalul.ro:
Parteneri