x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Schumacher este pregătit pentru debutul cu Mercedes pe circuitul din Spania

Schumacher este pregătit pentru debutul cu Mercedes pe circuitul din Spania

de Redacția Jurnalul    |    31 Mai 2023   •   23:15
Schumacher este pregătit pentru debutul cu Mercedes pe circuitul din Spania
Sursa foto: Hepta

După ce s-a alăturat echipei Mercedes în calitate de pilot de rezervă pentru sezonul 2023 al Formulei 1, Mick Schumacher este pregătit acum să urce pentru prima dată la volanul echipei.

Mick Schumacher va debuta pe circuitul Mercedes în zilele următoare, la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, care va avea loc în curând.

După ce s-a alăturat Săgeților Argintii ca pilot de rezervă pentru sezonul 2023 al Formulei 1, Schumacher se va urca pentru prima dată la volanul monopostului W14 în cadrul unui test cu pneuri Pirelli, potrivit informațiilor publicației germane Bild.

Sesiunea de teste va avea loc pe Circuitul de Barcelona-Catalunya în zilele de după ce Formula 1 va concura pe acest circuit, Schumacher urmând să conducă miercuri, în timp ce George Russell va fi la datorie marți.

Schumacher a testat până acum doar în simulator pentru Mercedes, fiind de asemenea în așteptare în weekend-urile de cursă în cazul în care va fi solicitat în calitate de pilot de rezervă.

Germanul - care a concurat pentru Haas în 2021 și 2022 înainte de a fi înlocuit de Nico Hulkenberg pentru campania din 2023 - a vorbit anterior în mod pozitiv despre experiențele sale la Mercedes de când s-a alăturat echipei.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: schumacher Mercedes formula 1