x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Tipo şi Talisman

Tipo şi Talisman

26 Feb 2016   •   18:48
Tipo şi Talisman

Renault a anunţat că va vinde şi pe piaţa din România cel mai important produs din gama limuzină, Talisman. Cu un preţ de pornire de 21.800 euro, Talisman se vrea un rival al Passatului şi oferă ce are mai bun în panoplie producătorul francez.

Adică o siguranţă de cinci stele EuroNCAP, scaune ventilate, suspensie reglabilă electronic, posibilitate de personalizare a mai multor opţiuni, fără o comandă prealabilă în fabrică.

Încă de la primul nivel de echipare, Talisman are climatizare cu senzor de toxicitate sau faruri de zi cu led. Pentru pretenţioşi există un sistem audio Bose.

Motorizarea este asigurată de 1.5 dCi 110, 1.6 dCi 130 combinate cu o cutie de viteze manuală, 1.6 dCi 160 EDC asociat cu transmisia automată sau un turbo pe benzină de 200 de cai şi cutie automată.

Fiat a lansat Tipo (foto), un produs al cărui preţ de lansare este de 10.990 de euro cu TVA şi care reprezintă costul unei maşini care se adresează celor care vor un produs economic.

Motorizarea de plecare este un 1.4 benzină de 95 CP, iar varianta de lansare are inclus aer condiţionat, airbag-uri frontale, laterale și cortină, senzori de parcare, port USB și conectivitate bluetooth.
 

×
Subiecte în articol: renault talisman fiat tipo