x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Auto Un Logan mai mare. Viitoarele Dacii

Un Logan mai mare. Viitoarele Dacii

de Tudorel Muşat    |    10 Sep 2020   •   19:09
Un Logan mai mare. Viitoarele Dacii

Dacia a prezentat publicului o parte din felul în care vor arăta Logan, Sandero și Sandero Stepway. Producătorul francez a făcut dezvăluri doar cu privire la design, despre motoare, dotări și interior urmând să vină cu mai multe amănunte pe 29 septembrie. Caracteristica comună este o nouă semnătură luminoasă. Blocurile optice față și spate ale celor trei modele inaugurează noua semnătură în formă de „Y”a mărcii Dacia. Atât în față, cât și în spate, blocurile optice sunt reunite de o nervură orizontală, care accentuează impresia de lățime mai mare a vehiculelor.

Noul Logan va fi mai lung decât acel actual. Linia ușor descendentă a pavilionului, cu antena radio amplasată în partea din spate a acestuia, precum și efectul generat de îngustarea graduală a geamurilor laterale conferă vehiculului un aspect dinamic. Elemente estetice ale noului Logan se regăsesc și pe noile Sandero și Sandero Stepway, fiind vorba, în esență, despre ecartul redus între roți și pasajele acestora, precum și noul design al mânerelor de uși.

Noul Sandero va avea garda la sol neschimbată, dar va părea mai puțin înalt datorită ecartamentului ușor mărit și a roților redimensionate în raport cu pasajele acestora. Sandero Stepway va avea garda la sol surpaînălțată. Alături de ornamentele specifice dispuse deasupra proiectoarelor de ceață, noul Sandero Stepway are o capotă a motorului cu bosaje proeminente, denumirea modelului fiind vizibilă sub forma unei monograme cromate amplasate în partea de jos a calandrului. 

 

×