x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Antena 1 lansează în România "X Factor"

Antena 1 lansează în România "X Factor"

27 Mar 2011   •   16:05
Antena 1 lansează în România "X Factor"
Sursa foto: /Reuters
158435-vincent-kessler-reuters-rtr2dvrn.jpg"X-Factor", show-ul care a transfor­mat oameni obişnuiţi în supersta­r­-uri, va fi lansat în curând în Ro­mâ­nia, la Antena 1. Produs şi difuzat în peste 20 de ţări, show-ul îşi pro­pune să descopere cele mai valoroase voci.

Creat de Simon Cowell în Ma­rea Britanie, formatul a fost ra­pid achi­ziţionat de televiziuni din în­treaga lume, astfel că, la sfârşitul lui 2010, existau deja 47 de câşti­gă­tori ai concursului.

"X Factor" se di­fe­ren­ţiază de alte show-uri prin faptul că juriul, format din personalităţi re­prezentative din domeniul muzi­cal, nu doar alege finaliştii, ci îi şi în­drumă, membrii juriului transfor­mându-se din judecători în mentori.

"X Factor" va lua startul cu un cas­ting la nivel naţional, unde aspiranţii la o carieră muzicală vor trebui să demonstreze că au talent.
Urmează etapa în care membrii ju­riu­lui sunt desemnaţi pentru a pre­găti semifinaliştii, iar alegerea câş­ti­gătorului se va face în urma unei suc­cesiuni de reprezentaţii live, în tim­pul cărora telespectatorii vor vo­ta concurenţii preferaţi. Decizia fi­nală va aparţine publicului.

Succesul show-ului în lume se datorează şi personalităţilor implicate. După Danii Minogue, Cheryl Cole, Sharon Osborne, a venit rândul lui Naomi Campbell (foto) să facă par­te din juriul "The X Factor", în Ma­rea Britanie.
Conform publicaţiei Mail on Sunday, Campbell va fi pentru ediţia din 2011 apariţia glamour care să menţină ratingul neafectat de plecarea lui Simon Cowell în America, pentru lansarea primului sezon "The X Factor" USA. (A.N.)

×
Subiecte în articol: muzica mass-media