x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri „Câştigi în 60 de secunde” intră în vacanţă.

„Câştigi în 60 de secunde” intră în vacanţă.

22 Iun 2011   •   21:00
„Câştigi în 60 de secunde” intră în vacanţă.

Cel mai tare gameshow din lume, 'Castigi in 60 de secunde', a ajuns la finalul primului sezon, un sezon care a confirmat si in Romania succesul incredibil de care show-ul se bucura in intreaga lume. La mai putin de un an de la lansarea in Statele Unite, Antena 1 le-a adus romanilor un concurs incitant, cu o miza uriasa – 50.000 de lei. Romanii au ramas fideli Antenei 1 si au urmarit in fiecare marti emisiunea lui Dan Negru.

'Castigi in 60 de secunde' intra in vacanta, insa Dan Negru ramane alaturi de telespectatorii Antenei 1 cu 'Plasa de stele', emisiune difuzata in fiecare du­mi­ni­ca, de la 20:20. Dupa succesul in­re­gistrat si de acest prim sezon 'Castigi in 60 de secunde', Dan Negru este singurul moderator roman care s-a mentinut constant in topul au­dien­te­lor si, de asemenea, omul de televiziune din Romania cu cele mai multe formate prezentate.

Probe care de care mai ingenioase si invitati unul si unul s-au aliniat la start in fiecare seara de marti, cu speranta de a castiga. Pe cat de banale par, pe atat de dificile s-au dovedit a fi probele. Nici un concurent nu a reusit sa castige in acest sezon marele premiu, insa nu putini au fost aceia care au reusit sa depaseasca mai multe probe si sa plece acasa cu sume frumusele de bani. Sansa nu este insa inchisa. 'Castigi in 60 de secunde' va reveni cu un nou sezon, iar indemanaticii se pot inscrie pe www.castigiin60desecunde.a1.ro.

Pe langa concurentii obisnuiti, telespectatorii au putut urmari in acest sezon si cativa invitati speciali pe care nu au avut ocazia niciodata pana acum sa ii vada intr-o ipostaza similara. Printre invitatii speciali ai lui Dan Negru, care au acceptat invitatia de a participa la emisiune si nu au plecat acasa cu mana goala, s-au numarat Victor Ciutacu, Simona Gherghe, Andrei Zaharescu, Mihai Morar si Daniel Buzdugan, Alessandra Stoi­cescu, Razvan si Dani, Bianca Dragusanu, Oana Turcu si Cristi Brancu, Dan Capatos, Crina Abrudan si Cristina Dochianu, Oreste si Gabi Firea.

Telespectatorii se vor reintalni cu Dan Negru duminica, cand in plasa lui vor cadea Vasile Muraru si Iuliana Tudor.

×
Subiecte în articol: mass-media