x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Construcţii şi Proprietăţi Hotel de gheaţă cu 14 camere la Bâlea Lac

Hotel de gheaţă cu 14 camere la Bâlea Lac

de Elena Stan    |    07 Dec 2010   •   19:12

Ice Hotel va fi construit în aceeaşi locaţie ca şi obiectivele din anii anteriori, lângă staţia de telecabină de la Bâlea Lac, dar pe o suprafaţă mai mare de teren. Forma obiectivului va fi asemănătoare cu cea de anul trecut, însă numărul camerelor va fi mărit la 14. În interiorul hotelului vor fi amenajate un bar şi un restaurant, cu loc de servire a mesei.

Potrivit organizatorilor, tema proiectului din acest sezon este “Ice Hotel  ­- Light and Stones”, fiecare cameră urmând a purta numele unei pietre preţioase sau semipreţioase.

Organizatorii estimează că, în condiţii meteorologice favorabile (temperaturi scăzute şi strat abundent de zăpadă), Ice Hotel va putea fi vizitat în Ajunul Crăciunului 2010. Cel de-al şaselea Ice Hotel de la Bâlea Lac va fi obiectivul principal al unui adevărat Complex de Gheaţă, lângă acesta urmând a fi construite o nouă Biserică de Gheaţă, precum şi alte construcţii inedite. Toate acestea sunt părţi componente ale Proiectului de Marketing Turistic “Ice Hotel Bâlea Lac 2011”.

Până la finalizarea lucrărilor, toţi iubitorii muntelui şi nu numai sunt invitaţi să viziteze ineditul şantier de la Bâlea Lac!

×