x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Cu păpuşa de carton la „X Factor”...

Cu păpuşa de carton la „X Factor”...

06 Oct 2011   •   21:00

Ingeniozitatea romanilor nu are li­mite. A demonstrat-o un concurent la 'X Factor' care a venit insotit la auditii de... o papusa de carton! Aceasta nu doar ca poarta un nume, dar este si cel mai mare fan al show-ului, dupa cum sustine chiar cel care a creat-o. Romanii il pot vedea pe nonconformistul concurent sambata aceasta, de la 20:20, la 'X Factor'.

Petru Bucur are 60 de ani si a venit la auditiile 'X Factor' din Bucuresti insotit de Marina, papusa careia i-a si dedicat o melodie in fata juriului. Barbatul a incercat sa impresioneze juriul si pubicul, nu doar cu melodiile alese si cu interpretarea sa originala, ci si cu miscarea scenica si... recuzita pe care a adus-o. Barba­tul a confectionat din carton o pancarta pe care a scris 'Bucur va «cerseste» cu TUPEU politicos APLAUZE', dar si o papusa in marime naturala pe care a botezat-o Marina si despre care sustine cu tarie ca este cel mai mare fan 'X Factor'.

Cu o energie debordanta, barba­tul a reusit sa ridice sala in picioare, dar si sa declare ca in timpul prestatiei sale pe scena 'X Factor' 's-a simtit tanar'. Vom vedea daca vocea lui a fost pe masura asteptarilor Paulei Seling, a lui Mihai Morar si a lui Adrian Sina...

×
Subiecte în articol: muzica x factor auditie