x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri DimiNeatza cu Ruxandra şi Marian

DimiNeatza cu Ruxandra şi Marian

de Cristiana Stamatescu    |    12 Iul 2012   •   21:00
DimiNeatza cu Ruxandra şi Marian

De luni, Razvan si Dani intra in vacanta, dar le lasa telespectatorilor doi "matinali' de nadejde. Ruxandra si Marian le vor da romanilor desteptarea in fiecare zi de vara, incepand de pe 16 iulie si promit sa nu ii dezamageasca pe Razvan si Dani, maestrii de la care au invatat ca ziua buna se cunoaste dupa zambetele de dimineata.
Grila de vara a Antenei 1 le propune telespectatorilor sa isi inceapa diminetile cu Ruxandra Luca si Marian Duta, urmarindu-i intr-o emisiune matinal vesela si relaxata. Pe cei doi, telespectatorii ii cunosc deja. Fac parte din echipa Neatza de mult timp, iar acum Razvan si Dani au avut suficient de multa incredere in ei, incat sa le lase pe mana matinalul in absenta lor. Ruxandra este omul mereu informat si le aduce telespectatorilor vesti utile si interesante, in vreme ce Marian este nelipsit la toate evenimentele importante, mereu pus pe sotii si mai niciodata cu chef de munca.

Cei doi vor face in aceasta vara echipa la carma matinalului de vacanta al Antenei 1, nu inainte insa de a fi fost intens pregatiti de veteranii diminetilor haioase, cu sfaturi mai mult sau mai putin serioase, asa cum telespectatorii au putut vedea si din promourile noii emisiuni. Muzica buna, invitati frumosi, de la care ai mereu cate ceva de invatat, horoscop, jocuri interactive, glume bune sunt doar o parte dintre ingredientete diminetilor petrecute in compania Ruxandrei si a lui Marian.

In plus, cei doi vor fi ajutati de Roxana si Vladutz. Acesta din urma a pregatit deja o serie de retete delicioase numai bune de incercat in zilele calduroase de vara, iar Roxana va avea grija ca telespectatorii sa stie mereu la ce sa se astepte din partea vremii.

Pe parcursul celor aproape doua luni de vacanta de la Neatza, Razvan si Dani vor avea un program incarcat. Pe 24 iulie, caravan X Factor isi reia periplul prin tara, de aceasta data impreuna cu cei trei jurati ai emisiunii, iar prezentatorii vor fi, ca de obicei, la datorie sa ii incurajeze pe concurenti, sa le asculte povestile sau sa ii consoleze atunci cand este cazul.

×
Subiecte în articol: ghidul tv