x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Beneficiile puse la dispoziție de comparatoarele de prețuri pentru utilizatori

Beneficiile puse la dispoziție de comparatoarele de prețuri pentru utilizatori

17 Mai 2021   •   15:56
Beneficiile puse la dispoziție de comparatoarele de prețuri pentru utilizatori

Ți-ai dorit vreodată să trăiești sentimentul că ai făcut o achiziție care își merită banii? Ei bine, în cazul în care îți place foarte mult să faci cumpărături online sau direct din magazinele fizice, este de la sine înțeles că, ai fost și tu, la un moment dat, un vânător de prețuri. Nici nu este de mirare, întrucât cu toții vrem să plătim cât mai puțin pentru lucrurile pe care ni le dorim. Chiar dacă perioadele de reduceri sunt mult așteptate de fiecare utilizator în parte, nu de puține ori ne dăm seama că lucrurile pe care ni le dorim nu fac parte din aceste oferte. Cu scopul de a veni în ajutorul tău, am analizat cu atenție care sunt beneficiile oferite de comparatoarele de prețuri, astfel încât să le poți utiliza și tu, cu încredere, de acum încolo!

  1. Prețuri mici, pe tot parcursul anului

Întrucât marea campanie de Black Friday este, deseori, pusă sub semnul întrebării de un număr foarte mare de utilizatori, aceasta este evitată tot mai mult, de la an la an. Nu spunem noi, ci specialiștii în domeniu, care susțin faptul că cea mai bună metodă de a face cumpărături smart este să utilizăm comparatoarele de prețuri. Aceste aplicații compara preturi în timp real, în așa fel încât să nu pierzi timpul pe diferite site-uri căutând magazinele online cu ofertele cele mai bune. În mod normal, dacă vrem să facem o comparație manuală, am petrece cel puțin două ore pe zi pentru a găsi produsul dorit în toate magazinele care îl comercializează. Astfel, prin folosirea comparatoarelor ai la dispoziție posibilitatea de a vedea acest rezultat în mod automat, fără să depui pic de efort.

  1. Prețurile afișate în timp real

Una dintre principalele probleme ale diferitelor comparatoarele de prețuri este faptul că nu afișează prețul produsului în timp real, ci expun cel mai mic cost din trecut. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că multe comparatoare de prețuri încearcă să genereze trafic pentru diferite website-uri, motiv pentru care prețul expus nu coincide cu cel afișat în momentul în care suntem direcționați către magazinul în cauză. Din fericire, există o soluție practică și foarte eficientă la această problemă. Pentru început, descarca aplicatia 3CHEAPS direct pe telefonul tău și caută produsele dorite, existente în magazinele tale preferate. Prin intermediul acesteia, vei putea vedea întocmai prețurile afișate în timp real, fără a avea de-a face cu neconcordanțe în momentul în care vizitezi website-ul magazinului online. Mulțumită faptului că aplicația dispune de o interfață simplă și prietenoasă, îți va fi extrem de ușor să găsești cel mai mic preț de pe piață pentru produsul dorit.

  1. Ușurința în utilizare

Cu doar trei atingeri de ecran, ai posibilitatea de a identifica cel mai mic preț de pe piață la orice produs pe care ți-l dorești. Astfel, ai libertatea și bucuria de a face toate aceste lucruri chiar de la tine de acasă, fără să te deplasezi la magazinele fizice și să compari prețurile de la raft.

Folosește comparatoarele de prețuri zi de zi, indiferent de achizițiile pe care le ai de făcut. În cel mai scurt timp, vei remarca un nivel mai scăzut în costurile lunare, ceea ce te va ajuta să faci economiile dorite!

 

 

×