x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Cea mai mare despăgubire acordată de asiguratori a fost de 2,8 milioane de euro în 2021

Cea mai mare despăgubire acordată de asiguratori a fost de 2,8 milioane de euro în 2021

01 Sep 2022   •   12:06
Cea mai mare despăgubire acordată de asiguratori a fost de 2,8 milioane de euro în 2021
Sursa foto: marcociannarel/Getty Images/iStockphoto

Cea mai mare despăgubire acordată printr-o poliță de asigurare încheiată de o persoană juridică a fost de 2,8 milioane de euro în 2021, ca urmare a unui incendiu, anunță UNSAR.

69% dintre cele mai mari 50 de despăgubiri achitate companiilor de societăţile de asigurare au fost pentru acoperirea daunelor provocate de incendii în 2021.

În topul riscurilor pentru care firmele au primit despăgubiri sunt inundații, avarierea de instalații și echipamente, fenomene naturale, incendii și furt.

UNSAR a lansat recent a doua ediţie a planului #BusinessSOS, realizată cu sprijinul instituţional pentru educaţie financiară din partea ASF - Autoritatea de Supraveghere Financiară şi susţinută de BVB - Bursa de Valori Bucureşti. Acest demers aduce mai multe informaţii cu privire la asigurările de bunuri şi proprietăţi, răspunderi civile, asigurări pentru riscuri financiare şi cibernetice.

 

×
Subiecte în articol: despăgubiri