x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Investiție de 14,5 milioane de lei într-un nou parc de aventură. Vor fi construite două trasee de bob suspendat

Investiție de 14,5 milioane de lei într-un nou parc de aventură. Vor fi construite două trasee de bob suspendat

de Redacția Jurnalul    |    02 Iun 2024   •   06:20
Investiție de 14,5 milioane de lei într-un nou parc de aventură. Vor fi construite două trasee de bob suspendat

Un nou parc de aventură va fi construit în Pădurea Gârboavele, Galați, oferind o serie de atracții unice în România, inclusiv două trasee de bob suspendat cu un sistem de frânare gravitațional, o premieră națională. Proiectul, realizat sub numele de "EscapeLand", a fost oficializat prin semnarea contractului de lucrări de către autoritățile locale joi.

Cele două trasee de bob vor avea o lungime totală de peste 1,5 kilometri, promițând senzații tari și experiențe memorabile în mijlocul naturii. În plus, parcul va dispune de o pistă de mountain bike destinată competițiilor internaționale, un turn de cățărare de 10 metri înălțime, piste de biciclete pentru amatori și profesioniști, locuri de joacă pentru copii și zone de relaxare pentru adulți.

Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați, a declarat: "Parcul de Aventură va oferi și mai multă distracție, și mai multă adrenalină. Celebrul bob suspendat ajunge și la Galați, aducând peste 1,5 kilometri de senzații tari și experiențe de neuitat în mijlocul pădurii. Mai mult, vom avea singura pistă din România cu sistem de frânare gravitațional, și vom realiza și peste 7 kilometri de piste de biciclete, inclusiv pentru competiții internaționale de mountain bike".

Investiția totală se ridică la aproximativ 14,5 milioane de lei, iar lucrările vor fi realizate de o asociere de firme din România și Germania, cunoscute pentru experiența lor în acest domeniu, potrivit Antena 3 CNN.

×