x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Economie Udrea cumpără asistenţă de un milion de euro

Udrea cumpără asistenţă de un milion de euro

de Elena Stan    |    11 Apr 2011   •   18:07

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, condus de Elena Udrea achiziţionează servicii de asistenţă tehnică, în vederea realizării studiului de evaluare operaţională şi strategică intitulat "Actualizarea evaluării intermediare a POR 2007 – 2013". Valoarea estimativă a contractului fără TVA este de 3,4 milioane de lei (un milion de euro), potrivit site- ului e-licitaţii.ro.

Banii vor fi utilizaţi pentru realizarea de studii, timp de 11 luni de la data atribuirii contractului.Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 20 mai, ora 10:00, urmând a fi deschise în data de 23 mai, ora 11.00. Programul este finanţat din fonduri europene.

Programul Operaţional Regional 2007 - 2013 este unul dintre programele operaţionale agreate de România cu Uniunea Europeană şi un instrument foarte important pentru implementarea strategiei naţionale de dezvoltare regională. Este aplicabil tuturor celor opt regiuni de dezvoltare ale României.

Bugetul total alocat POR este de aproximativ 4,4 miliarde euro în perioada 2007-2013 şi este finanţat din bugetul de stat şi bugetele locale, precum şi din surse private, fiind co-finanţat prin unul dintre fondurile structurale ale Uniunii Europene - Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR). Contribuţia financiară a Uniunii Europene în cadrul POR poate ajunge până la 85% din totalul cheltuielilor publice naţionale.

×