x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Castigati 800 de euro lunar!

Castigati 800 de euro lunar!

03 Noi 2004   •   00:00

Interpret sau asistent intr-un program finantat din fonduri europene. Acestea sunt slujbele vacante anuntate acum pe site-ul www.infoeuropa.ro.

CRISTIAN PETRU

SLUJBA. Interpretii si traducatorii sunt la mare cautare in institutiile Uniunii Europene
Integrarea in Uniunea Europeana va produce schimbari pe piata muncii. Salariile vor fi mai mari, iar in unele cazuri se vor schimba conditiile de angajare. Puteti castiga inca de pe acum mai multi bani daca reusiti sa va angajati pe unul dintre locurile de munca platite din fondurile europene. Pe site-ul www.infoeuropa.ro, adresa de Internet a Delegatiei Comisiei Europene in Romania, sunt anuntate joburile vacante in programele de infratire institutionala.

CONDITII. Initial, pe site erau anuntate doar slujbele din cadrul Delegatiei Comisiei Europene si cele de la Infoeuropa, dar dupa ce au aparut programele de infratire dintre institutiile din Romania, locurile de munca au inceput sa fie mai numeroase. In general se fac recrutari pentru asistenti si traducatori. Conditiile de angajare includ cunoasterea a doua sau chiar trei limbi straine si cursuri de specializare. Dar si salariile sunt pe masura. O persoana care reuseste sa se angajeze ca asistent sau traducator intr-un program finantat din fonduri europene poate castiga pana la 1.000 de euro lunar.

ABONARE. Slujbele pot fi gasite pe site-ul www.infoeuropa.ro, accesand link-ul "angajari". De asemenea, pentru a fi sigur ca nu pierdeti niciodata ofertele de munca postate aici, va puteti abona la "priorimail", primind astfel toate informatiile nou introduse in diferitele sectiuni ale adresei de Internet, inclusiv ofertele de munca. Astfel, daca aveti o adresa de mail, fara un efort prea mare puteti fi la curent cu toate ofertele de slujbe vacante.

JOBURI VACANTE
In acest moment, pe site-ul www.infoeuropa.ro sunt anuntate doua oferte de locuri de munca. Prima, care expira la 7 noiembrie, este pentru interpret al Consilierului de Pre-aderare in cadrul programului PHARE de infratire institutionala pentru intarirea functiei de coordonare pentru definirea si implementarea Politicii de Coeziune Economica si Sociala la nivel regional. Salariul oferit este de 900 de euro. A doua oferta este de asistent al Consilierului de Pre-aderare in cadrul programului PHARE de infratire institutionala pentru intarirea functiei de coordonare pentru definirea si implementarea Politicii de Coeziune Economica si Sociala la nivel regional. Aceasta oferta expira la data de 10 noiembrie. Pentru mai multe informatii accesati www.infoeuropa.ro.
×
Subiecte în articol: cariera