x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

de Jurnalul National    |    17 Feb 2008   •   00:00
Info

17 februarie 2008: Firmele britanice plătesc circa 10 miliarde de lire sterline pentru convorbirile telefonice personale ale angajaţilor, arată un studiu

EVENIMENT: Joburi pentru poligloţi

Între 9 şi 11 aprilie Universitatea Bucureşti va organiza în Capitală “Multilingua Job Expo 2008”, primul târg de joburi destinat în exclusivitate companiilor ce recrutează personal cunoscător de limbi străine. Organizatorii afirmă că în România există câteva mii de companii ce îşi desfă­şoară activitatea în relaţie directă cu folosirea unei limbi străine.

 

ESTIMARE: Convorbirile costă firmele

Firmele britanice plătesc circa 10 miliarde de lire sterline pentru convorbirile telefonice personale ale angajaţilor, arată un studiu. 37% dintre angajaţi folosesc liniile telefonice ale companiilor în care lucrează pentru a vorbi cu partenerul sau partenera de viaţă, arată datele cercetării. Bărbaţii sunt cei care dau cele mai multe telefoane.

 

COMPANII: Lipsa de personal, problema principală

Un sondaj realizat la nivel mondial arată că peste o treime din directorii companiilor cred că cele mai multe probleme sunt legate de cunoştinţele insuficiente ale angajaţilor. Cei mai mulţi sunt de părere însă că problemele cele mai importante cu care se confruntă companiile sunt cauzate de lipsa de personal.

×
Subiecte în articol: cariera