x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

24 Aug 2008   •   00:00
Info

24 august 2008:Lucrătorii irlandezi din domeniul construcţiilor încep să se orienteze tot mai mult spre agricultură, din cauza crizei care afectează sectorul imobiliar.



Pensii private: Mai multe fonduri facultative
Numărul fondurilor de pensii facultative a ajuns în această săptămînă la nouă, după ce Comisia pentru Supravegherea Sistemului de Pensii Private a autorizat Fondul Concordia Moderat. Numărul fondurilor de pensii private obligatorii este însă în scădere, de la începutul anului, patru dintre cele optsprezece încetîndu-şi activitatea.


Migraţie: Irlanda îşi pierde atractivitatea
Lucrătorii irlandezi din domeniul construcţiilor încep să se orienteze tot mai mult spre agricultură, din cauza crizei care afectează sectorul imobiliar. Datele oficiale mai arată că tot mai puţini străini vin în Irlanda pentru a se angaja, această ţară pierzîndu-şi atractivitatea din punctul de vedere al pieţei muncii.


Calităţi:Şeful ideal, atlet la Olimpiadă
Calităţile de care dau dovadă sportivii participanţi la Olimpiadă sînt identice cu cele necesare pentru poziţiile de conducere, susţin cîţiva experţi britanici de resurse umane: încredere în sine, motivaţie şi dăruire, dorinţa de a cîştiga şi capacitatea de a lucra în echipă.

×
Subiecte în articol: cariera