x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Info

07 Iun 2005   •   00:00


  • 8 iunie 2005
  • JOBURI LA WWW.INFOEUROPA.RO. La adresa de Internet a Delegatiei Comisiei Europene in Romania, www.infoeuropa.ro, la Sectiunea angajari puteti afla detalii despre selectiile de personal organizate de Delegatie, Centrul de Informare al Comisiei Europene sau alte proiecte cu finantarea Uniunii Europene. In acest moment se fac selectii pentru o slujba ca expert financiar regional in cadrul Proiectului PHARE "Acces la educatie pentru grupuri dezavantajate". Se mai organizeaza selectie pentru inginer regional constructii civile, tot in cadrul Proiectului PHARE "Acces la educatie pentru grupuri dezavantajate".

    CV-urile in limba engleza pot fi trimise pana la data de 15 iunie 2005 la adresele de mail: cojocaru@larive.ro sau romedu@larive.ro. Pana la 25 iunie isi pot depune CV-urile la adresa roland.hamel@cnasea.fr cei care vor sa lucreze ca asistent al coordonatorului de program Twinning. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.infoeuropa.ro, unde va puteti abona la proprimail pentru a primi pe adresa de mail toate ofertele de locuri de munca.

    SLUJBE IN STRAINATATE. Cei care vor sa munceasca in strainatate mai pot participa astazi la preselectia organizata de Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca in Craiova (Strada Eugeniu Carada numarul 10) si Galati (Bulevardul Closca numerele 2-3). Locurile de munca in strainatate sunt atat pentru barbati, cat si pentru femei, cu varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani. Slujbele sunt in domeniul agricol. Documentele necesare pentru participarea la inscrierea in baza de date sunt: copii de pe BI si pasaport, copii legalizate de pe certificatul de absolvire si cartea de munca, fisa personala si CV (tipizate OMFM), adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos, cazierul judiciar in original, declaratie pe proprie raspundere, legalizata notarial, din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate, documente care sa ateste experienta in agricultura si doua fotografii tip pasaport.

    Grupaj realizat de Cristian Petru

    ×
    Subiecte în articol: cariera