x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Info Carieră 26 august 2007

Info Carieră 26 august 2007

26 Aug 2007   •   00:00

Intre 24 şi 29 septembrie, in cadrul European Job Days, in peste 200 de oraşe din UE vor fi organizate tărguri de joburi.

EVENIMENT - European Job Days, in Romănia

Intre 24 şi 29 septembrie, in cadrul European Job Days, in peste 200 de oraşe din UE vor fi organizate tărguri de joburi. In Romănia, evenimente vor avea loc la Baia Mare, Piteşti, Slobozia, Iaşi, Constanţa şi Piatra-Neamţ.

CIFRE - Două ore pe zi pe internet

Angajaţii din Uniunea Europeană petrec, in medie, aproape două ore pe zi navigănd pe internet, mai mult de o jumătate de oră fiind petrecută pe site-uri care nu au legătură cu jobul. Potrivit sondajului comandat de Websense Inc, un sfert dintre managerii de IT cred că angajaţii sunt responsabili pentru atacurile in securitatea informatică a firmelor.

SONDAJ - Managerii, nemulţumiţi

87% dintre managerii departamentelor de resurse umane sunt nemulţumiţi de impactul pe care strategiile lor le au asupra companiilor, arată un studiu al Corporate Executive Board. Acelaşi sondaj a demonstrat că, de cele mai multe ori, performanţele managerilor in primii doi ani de activitate sunt scăzute.

×
Subiecte în articol: cariera