x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Job profile - Editorul web vorbeste in HTML

Job profile - Editorul web vorbeste in HTML

25 Noi 2006   •   00:00
Job profile - Editorul web vorbeste in HTML

Pana acum cativa ani, meseria de web editor nici macar nu exista in Romania. Acum este una dintre cele mai cautate si mai bine platite. Motivele sunt, in primul rand, dezvoltarea spatiului virtual romanesc, dar si dorinta celor mai multe companii de a avea pagini web cat mai atractive, cat mai vizitate si cat mai actualizate.

Principala atributie a editorului web este actualizarea site-ului sau site-urilor pe care le are in administrare, dar si editarea din punct de vedere grafic a materialelor care urmeaza sa apara, atat textul in sine, cat si ilustratia care insoteste acest text.

Pentru a putea realiza aceste indatoriri, web editorul trebuie in mod obligatoriu sa cunoasca foarte bine cateva programe de editare, sa stapaneasca la perfectie limbajul HTML si sa aiba bune inclinatii artistice.

O persoana atenta la detalii este intotdeauna preferata de angajatori, deoarece editorul web este, de cele mai multe ori, ultimul care verifica viitorul continut al site-ului inainte de publicarea acestuia.

O experienta de minimum o jumatate de an este ceruta de cele mai multe ori in domeniul respectiv, iar beneficiile sunt, pentru multi tineri aflati la inceputul carierei, foarte atragatoare.

×
Subiecte în articol: cariera