x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Reper

15 Iul 2006   •   00:00

Pana in data de 13 septembrie, firmele de stat, private, asociatiile patronale sau sindicale pot depune proiecte pentru accesarea fondurilor europene destinate formarii de personal, in vederea cresterii competitivitatii fortei de munca, fondurile nerambursabile alocate fiind in valoare de 9 milioane de euro.

BANI. Suma minima de care se poate beneficia pentru un proiect este de 15.000 de euro, cea maxima reprezentand 75.000 de euro. Firmele interesate pot depune proiecte la Ministerul Muncii. Fondurile alocate de Uniunea Europeana pentru acest program sunt in valoare de 6,75 milioane de euro, contributia nationala fiind de 2,25 milioane de euro.

REPARTIZARE. Sumele sunt impartite pe cele opt regiuni de dezvoltare din tara noastra, circa 2 milioane de euro fiind destinate regiunii de Nord-Est; Bucuresti-Ilfov beneficiaza de suma cea mai mica: 500.000 de euro.

BENEFICIARI. Proiectele pot fi depuse de furnizorii de servicii de dezvoltare a resurselor umane, companiile de stat sau private, organizatii profesionale, fundatii, dar si universitati si institute de cercetare. (Mediafax)

×
Subiecte în articol: cariera