x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Piata muncii Cele mai bune sfaturi pentru carieră în 2013

Cele mai bune sfaturi pentru carieră în 2013

27 Dec 2012   •   00:13
Cele mai bune sfaturi pentru carieră în 2013
Sursa foto: Intact Images

Cei mai optimisti economisti cred ca in 2013 economia Romaniei va creste cu maximum 3% (scenariu optimist). In aceste conditii, un loc de munca bine platit este mana cereasca. Prin urmare, sfaturile in legatura cu locurile de munca sunt nepretuite. Iata care sunt cele ma bune sfaturi pentru cariera, in 2013. 

Evalueaza cu atentie locul de munca
Analizeaza cu atentie unde esti si unde ti-ai dori sa fii. Daca te afli mereu in alerta nu vei fi luat prin surprindere si sa ramai fara loc de munca ca urmare a faptului ca firmele de genul celei pentru care lucrezi isi muta capitalul in tari unde forta de munca este ieftina. Iar acest lucru se poate intampla in orice domeniu mai ales daca munca poate fi computerizata precum contabilitatea. Este un mit faptul ca doar muncitorii ar trebui sa-si faca griji din cauza faptului ca isi pot pierde job-ul pentru ca fabrica se muta intr-o alta tara. 

Lupta impotriva demodarii la locul de munca
Singurele protectii pe care le ai in piata de munca actuala sunt asigurate de abilitatile pe care le ai. Fa orice este necesar sa capeti abilitati si calificari noi necesare in aceste vremuri. Mergi la cursuri, insa ai grija si la costurile pe care le implica deprinderea noilor abilitati.

Citeste articolul complet pe sfatulparintilor.ro


 

×
Subiecte în articol: cariera