x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Show-ul care a scris istorie a luat startul in acest weekend în România

Show-ul care a scris istorie a luat startul in acest weekend în România

de Cristiana Stamatescu    |    19 Sep 2011   •   12:41
Show-ul care a scris istorie a luat startul in acest weekend în România

Primul weekend X Factor doar ce s-a incheiat. Sambata si duminica, telespectatorii au avut ocazia sa urmareasca o parte din ceea ce a devenit fenomen in intreaga lume si votul lor a fost DA. Sambata X Factor a atins un varf de audienta de 28.5 procente cota de piata la nivelul targetului 15-54 urban, iar duminica la nivelul aceluiasi target, a atins cote de piata de peste 25 de procente.

Show-ul care a scris istorie a debutat in acest weekend si in Romania. Primele doua editii X Factor le-au adus telespectatorilor voci puternice, momente inedite, uneori emotionante pana la lacrimi, reactii neasteptate, pe scurt, un show pe cinste. Iar acestia se pare ca au apreciat. Sambata, X Factor a reusit sa aduca in fata televizoarelor si peste un milion de telespectatori, iar duminica, numarul acestora a fost la fel de mare.

Ieri, la ora 21.03, Antonia Filip, o pustioaica de 19 ani, a tinut publicul din categoria 15-54 urban lipit de ecran, Antena 1 inregistrand o cota de piata de 25.7 procente. Acesta a interpretat piesa Alyciei Keys, Empire State of Mind si a obtinut trei de “da' de la juratii X Factor.

Momentele memorabile nu au lipsit nici din editia de sambata. Dani a fost impresionat pana la lacrimi de un concurent care a cantat aproape fara cusur melodia trupei Holograf, <>, juriul a r[mas fara cuvinte in fata Irinei Florea, o tanara de 17 ani din Jimbolia a carei voce si prezenta scenica se apropie de cele ale unui artist complet. Irina a cantat <> si l-a facut pe Adrian Sina sa ii spuna ca vrea sa cumpere bilet la un concert de al ei.

×
Subiecte în articol: audienta x factor antena !