x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Ethan Hawke

Omul zilei - Ethan Hawke

27 Iun 2013   •   01:14
Omul zilei - Ethan Hawke
actor
Ethan Hawke a revenit, ieri, la Bucureşti pentru premiera filmului “Before Midnight”, lansat în America în luna aprilie. Cu această ocazie actorul a participat împreună cu mama sa, Leslie Hawke, la evenimentul Before It’s Too Late organizat în beneficiul copiilor
saraci
Întrebată de ce a ales “Before Midnight” pentru evenimentul Before It’s Too Late, mama actorului, Leslie Hawke a declarat: “Înainte să avansăm cu pregătirile pentru eveniment, distribuitorii nici nu se gândeau să aducă  ”Before Midnight” în cinematografele din România. În zilele noastre, blockbusterele au mai mult succes decât o producţie a cărei esenţă este dialogul dintre personaje, nu acţiunea. “Before Midnight” este un film despre dragoste şi relaţii, despre ce se-ntâmplă atunci când ajungi în sfârşit să fii cu persoana iubită. Te pune pe gânduri”.
Evenimentul Before It’s Too Late este organizat în beneficiul copiilor săraci sprijiniţi de Asociaţia OvidiuRo, fondata de Leslie Hawke şi Maria Gheorghiu.
Pentru implicarea constantă în acţiunile umanitare din România, alături de mama sa, Jurnalul Naţional îl declară pe Ethan Hawke Omul Zilei.

×
Subiecte în articol: ethan hawke