x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Lady Nicole Formescu, de la "Pescarul" în Ordinul Masonic

Lady Nicole Formescu, de la "Pescarul" în Ordinul Masonic

15 Mai 2010   •   00:00
Lady Nicole Formescu, de la "Pescarul" în Ordinul Masonic
Sursa foto: myspace.com/

Din seria Vedete mioritice devoratoare de publicitate



miscarearezistenta.jpgDupă ce a căutat pe toate căile să-şi facă numele cunoscut în România, ea trăind în Londra, Nicole Formescu a descoperit "reţeta" succesului pe plaiurile mioritice: amintiri sexuale din tinereţi imemoriale. Din seria "Trecute vieţi de doamne şi domniţe", Nicole Formescu a scos de la naftalină un amor prăfuit, petrecut cu ani şi ani în urmă şi pus acum pe tapet  chiar de distinsa devoratoare de publicitate, pe post de reclamă neplătită.

În timp ce Nicole Formescu afirma că "s-a aflat" de relaţia sa cu Cătălin Crişan (nefinalizată cu o cerere în căsătorie şi terminată lamentabil), am descoperit că "sursa" care a vândut acest "pont" este chiar asistentul personal al doamnei Nicole Formescu! Acesta scria în urmă cu ceva vreme următoarele: "Cătălin Crişan a fost iubitul Nicolei în 1986-1987, timp de un an, iar de fiecare dată când Nicole a venit în România s-au întâlnit la Restaurantul «Pescarul», după care au plecat în blocul Dalles, unde stătea Nicole (apartamentul mamei ei), şi Cătălin a ieşit după trei ore. În altă seară i-am surprins sărutându-se în parcare la Intercontinental (astea se întâmplau în 2006, 2008 şi 2009). Puteţi merge la Restaurantul «Pescarul» să verificaţi aceste lucruri". Şi pe cine să întrebăm? Peştele?!

"Nicole, după cum declara Cătălin la prietenii săi apropiaţi, a fost marea dragoste a lui Cătălin. Când Cătălin a fost la OTV să povestească de divorţ şi să cânte, trimitea şi primea mesaje de la Nicole.

Sper să vă fie de folos aceste informaţii." Da, ne-am amuzat teribil. Şi le publicăm să mai râdă şi alţii de încercările disperate ale doamnei Fornescu de a da din coate prin România, afirmându-se printr-un scandal sexual. Cătălin Crişan a spus clar că n-a fost vorba despre nici o dragoste. N-a considerat-o niciodată iubită oficială, chiar dacă o fi bifat-o vreodată pe lista sa. Dar, dumneavoastră, asistentul personal, i-aţi surprins sărutându-se în 2006, 2008 şi 2009!? Ciudat lucru sau stranie coincidenţă! Sau sunteţi paparazzo cu juma' de normă sau cum?! N-aveţi altă treabă decât s-o pândiţi prin parcările hotelurilor şi pe după blocuri?! Sau credeţi cumva că presa înghite toate chifteluţele trimise de Lady Scornescu?

Acelaşi asistent personal care (dacă chiar există cu adevărat) "i-a surprins" pe după blocuri, a mai trimis recent o informaţie, de pe aceeaşi adresă de e-mail de pe care a expediat unei agenţii de presă şi "dezvăluirile" sus amintite. De data aceasta, "Mihai Creţulescu P.A. (asistent personal)", aşa se semnează purtătorul de cuvânt, a precizat: Recent, "Lady Nicole Formescu (Nicole Anderson) a fost primită la Londra în Ordinul Masonic. După succesul obţinerii Discului de Platină pentru albumul intitulat «Wiser» (vezi poze pe www.myspace.com/nicoleandersonformescu), şi propusă pentru a fi onorată de Regina Angliei pentru realizările sale, acum Nicole devine una dintre puţinele femei primite în Ordinul Masonic".

Când am deschis pagina personală menţionată, ce ne-a fost dat să vedem? O sesiune foto de sufragerie, exact ca pe site-urile cu piţi de România. Deci cu aceste poze Lady Nicole Formescu poate fi primită lejer şi în ordinul piţipoancelor! Cele trecute de prima tinereţe. Ar putea fi de asemenea onorată de Regina Magiei Albe, Maria Câmpina, pentru a-i ghici trecutul de care pare că nu-şi mai aduce aminte prea bine. Fiindcă, aşa cum am spus, Cătălin Crişan a dezminţit informaţiile lansate de Lady Formescu. De voie, de nevoie (sau de milă de silă) a recunoscut că a avut o legătură pasageră cu Nicole, dar nu spune că ar fi şi iubit-o. De altfel, Nicole Formescu ar trebui să se simtă jenată, dacă nu de-a dreptul jignită, de faptul că artistul s-a tot codit să confirme legătura atât de târziu dezvăluită, ba mai mult, abia-abia a dat cărţile pe faţă în cele din urmă.   

Un sigur lucru nu înţelegem la această doamnă Formescu: dacă a obţinut un disc de platină, de ce se mai chinuie să-şi facă reclamă prin scandaluri ieftine? (Mişcarea de Rezistenţă)

"Cătălin Crişan a fost iubitul Nicolei în 1986. Se întâlneau la Restaurantul «Pescarul». I-am surprins sărutându-se în parcare la Intercontinental"
Mihai Creţulescu

"Am cunoscut-o acum 22 de ani, dar nu am avut o relaţie cu Nicole, are o imaginaţie bogată. Nu îmi aduc aminte să mă fi legat ceva de ea vreodată"
Cătălin Crişan

×
Subiecte în articol: mişcarea de rezistenţă