x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Piţipoancele religioase şi cocalarii credincioşi

Piţipoancele religioase şi cocalarii credincioşi

08 Apr 2010   •   00:00
Piţipoancele religioase şi cocalarii credincioşi
Sursa foto: Marin Raica/Jurnalul Naţional
miscarearezistenta.jpgÎn perioada în care se celebrează cea mai importantă sărbătoare a creştinătă-ţii prinţesele trebuie musai să fie "pă trend". Aşa că fiecare piţipoancă Paşte fericită. Îşi face fotografii topless la icoană, pozează evlavioasă în baie şi povesteşte cât de şmecherită e că a miruit-o Dumnezeu. Manelistele agramate au umplut site-urile cu poze de sezon: şi-au pregătit lumânările parfumate pentru a lua lumină, bikinii pentru noaptea de Înălţare şi veceul pentru şedinţe foto creştin-ortodoxe.

"Miruite" cu câte un neuron de căciulă, şi ăla rătăcit şi care moare de singurătate, "binecuvântate" cu limitare cât cuprinde, cu proastă creştere, cu nerozie şi imbecilitate în exces, lipsite de cel mai elementar bun-simţ, piţipoancele îşi etalează, zilele acestea, nurii pe hi5!

RUGĂCIUNEA TOPLESS
Nu există piţipoancă să nu fie evlavioasă! Ce mai contează că zice că-i perversă, versată, şmecherită, invidiată, preţioasă, mumoasă. Este neapărat credincioasă! Şi crede că e cea mai tare dacă-şi face poze dezbrăcată la icoană. De parcă, vorba celor de la Piţipoanca.org, "Dumnezeu n-o ascultă decât dacă se roagă în ţâţele goale".

Sau poate se roagă să prindă în mreje vreun cocalar cu Jeep care s-o ducă "la Spania" sau "la Italia" ori măcar într-un club de fiţe de pe meleaguri dâmboviţene. N-am înţeles de ce îşi vâră aceste dudui între sâni ditai crucea şi se fotografiază ca mimozele pudice în chiloţi, dar neapărat cu Iisus în cadru. Doamne, Maica Domnului, unde s-a ajuns!

MIRUITE ŞI ŞMECHERITE
Nu ştiu vreo rugăciune, Crezul nici atât că e prea lung, iar mintea lor prea scurtă nu reţine atâta polologhie, aşa că recită texte imbecile gen: "Mama mea m-a miruit/ Tatăl meu m-a şmecherit/ Duşmanii să mi-i încurc/ Să-i oftic, să-i oftic".

Şi în acest sens, pentru a demonstra o dată pentru totdeauna cât sunt de cre(ş)tine, îşi postează la profil, în albumul de "evlavie" seria de imagini cu lenjeria intimă asortată la crucioaca de la gât. Portretul-robot al piţipoancei credincioase e în felul următor: se aşază în poziţii nefireşti pentru o rugăciune, nicidecum ca mielul blând care se sacrifică, ci ca o capră, neştiind, vorba bancului, dacă-i animal sau poziţie.

"TASTEZ LÂNGĂ ICOANE"
Piţipoanca religioasă simte nevoia să îşi arate latura credincioasă manifestând un puternic sentiment de... goliciune (şi la propriu şi la figurat), fiindcă aşa crede ea că s-a creat lumea. Dacă Adam şi Eva umblau iniţial despuiaţi prin Rai, adoptă şi ea stilul vestimentar al acestora. Nu i se pare o dovadă de prost gust, de vulgaritate, de nesimţire sau neruşinare expresia dorinţei sale de a stârni pasiuni nebune pentru corespondenţii masculini ai speciei. I se pare chiar normal să se "dezbrace de secrete". Şi de caracter.

Dar cum ar fi să te duci ca omul la toaletă într-un club şi-acolo să dai peste... Iisus! Fiindcă, da, se poate şi aşa ceva, am găsit poze cu "Iisuşi" cocalari în baie! Slavă Domnului, ca să zicem aşa, că cei mai mulţi dintre cocalari îşi fac "rugăciunile" în buda proprie.

Cocalarul credincios s-a făcut nu numai de poveste, ci şi cu un imn: "Am computer 286/ Perdelele sunt frumoase/ Tastatura cu butoane/ Şi tastez lângă icoane/ Cu sistemul meu hi-fi/ Te trimit rapid în Rai.// Aşezat un pe mileu/ Îl aude şi Dumnezeu./ Fetele sunt ciudoase/ Că n-au buze aşa cărnoase./ Şi mărgelele sunt fine/ Îmi plac fetele virgine.// Eu trăiesc viaţa din plin/ Mă cred mare manechin/ Iar n-am bani de renovare/ Dă un comment, frăţioare!".

COŞCIUGU', COLIVA, BOMBOANA ŞI POSTAMENTU'
"Credincioşii" de hi5 uită de cele sfinte când îşi văd fotografia pe site-uri "de specialitate" gen Piţipoanca.org sau Cocalari.com. Se duce dracului toată "evlavia", postul şi rugăciunea. Iată un singur exemplu: "Să-mi bag *** în toţi morţi voştri de sclavi ce snteţi toţi dpa siteu ăsta de la a la z oleacă? luavaş morţi în *** să vă iau de *** spălăciţi ce snteti ce vă *** mă nebunilor pă voi grija cum scriu alţi? vedeţi mă sclavilor k alţi au mai multă carte k voi da din grabă sau din lene numai stau să scrie corect gramatical daţivă în *** să vă ungă să bată să vă spele de români spălăciţi ce snteţi luavaş morţi şi fam şi coşciugu în *** şi coliva şi bomboana şi postamentu şi pământu dpă mormânt scoateţi poza k vă *** să moară fam mea de nu vă mut la 2m sub pământ snteţi nebuni la cap". Mare e grădina ta, Doamne, şi mulţi sar gardurile!

● Mişcarea de rezistenţă

×
Subiecte în articol: mişcarea de rezistenţă