x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Vedetele au dat în mintea asistentelor tv

Vedetele au dat în mintea asistentelor tv

13 Mai 2010   •   00:00
Vedetele au dat în mintea asistentelor tv
Sursa foto: Bogdan Balas/Intact Images

Ştiţi bancul cu amintirile? O babă declară la Poliţie c-a fost violată în urmă cu 30 de ani. "Şi de ce-ai venit abia acum!?" - întreabă poliţistul. "Păi, îmi face aşa de bine să-mi aduc aminte..."



miscarearezistenta.jpgDin ciclul "ce bine-i să-ţi aduci aminte", Anca Ţurcaşiu a povestit la tv cum s-a iubit cu soţul ei, timp de patru zile, în urmă cu... 13 ani! "Eram epuizată", a precizat cântăreaţa. Bine că n-a mai dat şi alte amănunte tehnice. Apoi cică o şicanau colegii, dar tot ea zice că, în timpul actului interminabil, pe vasul unde a avut loc maratonul împreunării se aflau doar ea, soţul ei şi căpitanul. Asta nici nu mai contează. Totuşi, e cineva interesat de viaţa sexuală a Ancăi Ţurcaşiu?!

Nu-i Ciumaca, e Marciuca! După cum aţi auzit! Iuliana Marciuc (foto), aşa cum n-aţi mai văzut-o şi cum nici nu vă dorim s-o mai vedeţi! Prezentatoarea tv a dansat pe masă, şi nu la Dan Diaconescu, ci în "Miezul zilei", nu demult, în propria emisiune, unde şi-a invitat fostul concubin, actualmente soţ. Că s-a umplut ecranul nu-i nimic, da' bine că nu s-a rupt masa! A avut grijă actorul Jean Paler să susţină centrul de greutate astfel încât să nu se prăvale diva. Asta în timp ce donjuanul Enache îi dedica melodia "Sex bomb".

Apoi, dacă şi Marciuc mai e bombă sexy la vârsta sa, înseamnă că e cu explozie extrem de întârziată. O bombă sexy de pe vremea celui de-al doilea război mondial.
Ce se întâmplă cu Silvia Dumitrescu? După ce a declarat în repetate rânduri că se retrage din muzică sau că pleacă din ţară, apare tot mai des prin tabloide. S-a certat cu fratele Laurei Stoica, apoi a intrat în conflict şi cu fosta ei bună prietenă, Elena Cârstea. După o ciondăneală aprigă, Silvia s-a lăudat prin ziare că i-a cerut iertare Elenei prin SMS, din biserică. De parcă cineva ar putea uita jignirile doar fiindcă i le-ai trimis de sub poala popii...

Ultima descoperire, dar nu cea din urmă, în materie de seminuduri - fiindcă numai aşa se pare că se poate promova cineva în România - este soprana Ozana Barabancea. Care şi-a postat poze "sexy" pe Facebook. Şi-apoi s-a mirat că le-a preluat presa şi că nu mai are "nici un pic de intimitate". Şi-atunci de ce nu le-a pus "ascunse"? Sau de ce le-a mai afişat!? Nu pentru a le vedea toată lumea şi implicit să fie comentate? Şi-apoi, vorba reclamei: nu se potriveşte. Ozana cea frumos curgătoare şi revărsată pe sub cearşafuri nu se potriveşte cu imaginea sopranei care evoluează pe scena de la Operă. Nu, nu, nu, de o mie de ori nu!

×
Subiecte în articol: mişcarea de rezistenţă