x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Cifre de box-office

Cifre de box-office

03 Ian 2011   •   18:28

Comedia „O familie de coşmar/Little Fockers”, în care tandemul infernal Ben Stiller-Robert De Niro apare pentru a treia oară pe marile ecrane, s-a menţinut pe prima poziţie în box-office-ul nord-ame­rican. Această a treia parte a francizei „Un socru de coşmar”, în care Robert De Niro interpretează rolul unui fost spion CIA, care nu prea are încredere în ginerele său, interpretat de Ben Stiller, a avut în a doua săptămână de exploatare încasări de 34  milioane de dolari.

Drama western „Adevăratul curaj/True Grit”, noul film al fraţilor Joel şi Ethan Coen, cu Jeff Bridges în rolul principal, s-a menţinut pe locul al doilea în box-office-ul nord-american, cu încasări de 24,5 mi­lioane de dolari. Thrillerul SF „TRON: Moştenirea”, care îi face pe spectatori să plonjeze într-un univers informatic virtual, s-a menţinut la rândul său pe locul al treilea, cu încasări de 18,3 milioane de dolari în SUA şi Canada de vineri până duminică.

Animaţia „Yogi Bear”, o peliculă care îl aduce pe marele ecran pe celebrul ursuleţ din serialul de televiziune american omonim, a reuşit încasări de 13 milioane de dolari, iar „Cronicile din Narnia: Călătorie pe mare cu Zori-de-Zi”, al treilea film din serie, a pierdut un loc şi a coborât pe poziţia a cincea, cu încasări de 10,5 milioane de dolari.

×
Subiecte în articol: arte filme