x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Info

Info

14 Feb 2006   •   00:00

14 februarie 2006

CHILIAN AMOREZAT. Yeloow Club si CityFm continua seria concertelor LIVE. Si, pentru ca azi e zi de sarbatoare, Florin Chilian s-a gandit sa ofere amorezilor un concert special. Piese noi, piese vechi, toate cu dedicatie pentru Sfantul Valentin. Cine se simte indragostit sa pofteasca la ora 20:00, ca apare si Cupidon. (R.G.)

MEGATURNEU. Stelele Teatrului Balsoi din Moscova, prim-solistii Natalia Kungurtseva si Hasan Usmanov, vor straluci timp de doua saptamani pe scenele romanesti. Cei doi vor sustine, alaturi de balerinii Teatrului National de Opera si Balet "Oleg Danovski" din Constanta, un turneu cu baletul "Spargatorul de nuci", de P.I. Ceaikovski. Sponsori: Blue Air, Pletl, Phoenicia Grand Hotel, Hotel Poarta Oilor - Garbova, Naturist Stelian Fulga, SC Palace Hotel Resort SRL Venus Romania. Iata programul reprezentatiilor: 19 februarie, Bucuresti, Sala Palatului, ora 19:30; 20 februarie, Brasov; 21 februarie, Bacau; 23 februarie, Iasi; 24 februarie, Ploiesti; 25 februarie, Sibiu; 26 februarie, Targu-Mures; 28 februarie, Cluj-Napoca; 1 martie, Arad; 2 martie, Oradea; 3 si 4 martie, Timisoara; 6 martie, Turnu Severin; 7 martie, Pitesti. (C.D.)

CANAL ARAB. Russia Today/RT/, televiziune in limba engleza lansata de Moscova in decembrie anul trecut, pregateste un canal similar care va emite in limba araba, a informat luni postul mentionat, prezentat ca un "CNN rus", si care are drept scop ameliorarea imaginii Rusiei in strainatate.

DECES. Scriitorul american Peter Benchley, al carui roman "Jaws" a fost adaptat intr-unul dintre cele mai de succes filme de la Hollywood, a murit la varsta de 65 de ani, relateaza site-ul BBC News. Autorul a murit in urma unor complicatii la plamani. Benchley a fost diagnosticat cu fibroza la plamani, toamna trecuta. Absolvent de Harvard, crescut in New York, Benchley era la un moment dat cel care ii scria discursurile presedintelui Lyndon B. Johnson. Benchley a lucrat, de asemenea, ca jurnalist inainte de a publica "Falci", in 1974. Autorul s-a declarat pasionat de rechini inca din copilarie. Romanul sau despre un rechin care terorizeaza un oras din apropierea Long Island s-a vandut in peste 20 de milioane de exemplare.

×
Subiecte în articol: arte februarie